Het huis

WAAR BENT U...


Aan de kust van Lissabon ligt badplaats Costa da Caparica. De villa ligt op 2,5 km van het hart van het centrum van Costa da Caparica. De afstand naar het vliegveld van Lissabon is 20 km. Het strand van Costa da Caparica ligt op nog geen 3 km, Lissabon centrum is maar op 15 km (deze kunt u het beste bezoeken door middel van de ferry). Verder heeft u op 4,5 km Shopping mall Forum Almada.


De Vivenda is gebouwd op een terrein van 320m²  met een lage stenen om heining. (dit is veilig met kleine kinderen en u behoud toch het prachtige uitzicht) De tuin staat vol met fruitbomen zoals een prachtige citroenboom. Verder staan er druivenstruiken, een perzikboom, een manderijnboom.  Wees onze gast en pluk lekker van de bomen van wat er op dat moment voor handen is. Ook munt voor een heelrijke kopje muntthee kunt u zo uit de tuin halen.


Op het terras achter het huis staan zonnebedden, parasols en onder het afdak (voor de zon) een tuinstel waar u heerlijk kunt ontbijten, lunchen en dineren.

 

De vivenda heeft een woonkamer met eettafel die standaard voor 4 personen is en opengeschoven kan worden zodat er 6 personen aan kunnen zitten. Tevens bevindt zich hier ook de bank, tv en dvd speler.


In de keuken vindt u alles wat u denkt nodig te hebben...servies, bestek, waterkoker, koffiezet apparaat. Vaatwasser, koelkast, gasfornhuis met oven en magnetron. Mocht u iets missen of iets nodig hebben vraag ons dit en wij kunnen u vertellen of dit aanwezig in het huis is.


Badkamer met toilet, douche, bad en bidet (zoals dat in een portugese badkamer hoort).


Masterbedroom met een tweepersoonsbed, kledingkast en nachtkastjes. Tevens is er een dressboy aanwezig waar u kleding overheen kunt hangen.


Tweede slaapkamer naast de Masterbedroom. Een stapelbed met twee eenpersoonsbedden, nachtkastje, kledingkast en linnen commode waar zich beddengoed en badlakens in bevinden.


GASTENVERBLIJF

Het gastenverlijf is op het terrein en vlak bij het huis. Dit is een ruime garage met aan twee wanden ramen. De garage deur die u aan de buitenkant ziet is doormiddel van een kastenwand aan de binnenkant weggewerkt. Er is aan de zijkant een gewone ingang dmv een deur. Als u zich binnen bevindt heeft u geen idee dat u in een voormalige garage verblijft.


Twee persoonsbed met nachtkastje een ruime kledingkast en een stoel. Hier staat ook de wasmachine.


Badkamer in gastenverblijf met toilet, wasbak, bidet en douche cabine.