Wie zijn we

BEM VINDO (Welkom!)


Welkom in Vivenda da bela vista (huis met het prachtige uitzicht). Wij Bert (Nederlander) & Sandy (Portugees/Nederlandse) gingen elke zomer naar Portugal om Sandy's familie te bezoeken. Toen de kinderen kwamen vonden we toch dat het tijd werd om een eigen onderkomen te gaan zoeken in Portugal.


Het begon allemaal met dat ene telefoontje in 2005...

De persoon die ons belde vertelde ons een huis gezien te hebben met een prachtig uitzicht op een leuke rustige lokatie en centraal gelegen.  Hij vertelde, als je de tuin ziet koop je het gelijk! We hebben geen moment getwijffeld en zijn naar Portugal gevlogen.  Tijdens de bezichtiging hebben we gelijk een bod gedaan, zo enthousiast waren we. En na twee dagen waren we de trotse eigenaar van ons huis in Portugal!


Wij verblijven elk jaar zelf een aantal weken in de woning en zodoende zien wij zelf wat er verbeterd kan worden aan de woning.  We zorgen dat alles welk jaar netjes wordt gewit en de puntjes op "í" worden gezet voordat het seizoen begint.  Het geld wat verdiend wordt met het verhuren van het huis, gaat rechtstreeks het huis weer in. Zo is het mogelijk gemaakt dat in 2017 er een nieuwe keuken is geplaats met alle gemakken, 2019 realistatie zwembad, 2022 nieuwe badkamer. Dankzij onze gasten kunnen wij u sinds het najaar van 2016 ook gratis Wi-Fi aanbieden in het gehele huis en tuin.


Wij verzekeren u ervan dat wij er alles aan zullen doen om uw verblijf zo aangenaam mogelijk  te maken.  Onze filosofie is, dat het voor veel mensen de vakantie de grootste uitgave gedurende het jaar is, dus moet deze ook een mooie herinnering zijn.


Wat u op onze website ziet, is ook wat u aan zult treffen in het huis. Wij werken op het ogenblik samen met Booking.com en Airbnb.


Mogen wij u binnenkort verwelkomen in Vivenda da bela vista?


Ate breve! (tot gauw!)


Bert & Sandy WestphalPs.U kunt contact opnemen in de verschillende talen  (English, Nederlands, Português, Español en Français)