Thuis

Heeft u interesse in een verblijf in ons vakantiehuis Vivenda da bela vista, neem gerust contact met ons op.

Vivenda da bela vista


Ons vakantiehuis " Vivenda da bela vista" kunt u vinden in Costa da Caparica. Vanaf het vliegveld van Lissabon is het slechts 20km naar het huis rijden. Verder is het perfect voor een bezoek aan de hoofdstad (Lissabon), er gaan regelmatig ferries waar u prachtig uitzicht heeft over de Taag en alle monumenten die aan de Taag liggen. Het huis bevindt zich in een rustige wijk, maar in een paar minuten bevindt u zich aan de boulevard  met winkeltjes, restaurants, barretjes en het strand waar u genoeg roering kunt vinden. Wilt u liever echt winkelen dan gaat u naar shoppingmall Forum Almada (deze is geopend van 10.00 - 24.00)


De naam van het huis is  " villla met het prachtige uitzicht"  u kunt zelf bedenken waarom wij deze naam hebben gekozen...


Verblijf en ondervind zelf wat wij bedoelen

Activiteiten


Houdt u van actieviteiten tijdens uw vakantie? U kunt een hoop sporten in de omgeving doen. De omgeving is geschikt voor wielrenners, mountain bikers, wandelaars, surfers en niet te vergeten kite surfers. 


Lees meer

De woning


De woning bestaat uit een huiskamer, een keuken voorzien van alle gemakken. Twee slaapkamers en een badkamer. Het gastenverblijf heeft een ruime tweepersoonskamer met een badkamer.  En vergeet vooral het ruime terras met adembenemend  uitzicht niet.

Lees meer

De omgeving


Er is zoveel te doen in en om het huis. Wilt u op de hoogte blijven van alle activiteiten? Volg ons op facebook daar geven wij regelmatig updates over evenementen. Van wat er  bv. aan fruit op het ogenblik in de tuin groeit (wat u kunt/mag plukken) tot de leuke adresjes.


Lees meer